Aanmelden

Meld u zelf aan voor een opleiding van De Wijsmaker, zo blijft ook u actueel en bij de les!

Aanhef
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres *
Postcode *
Plaats *
Bedrijfsnaam *
E-mail
(Graag het e-mail adres van jezelf aangeven als er meerdere mensen werkzaam zijn binnen je kantoor. Dit in verband met het persoonlijk certificaat van deelname.)
*
Telefoon
*
   
Ik meld me aan voor de opleiding:

Bent u bewindvoerder? Laat ons weten of u bent aangesloten bij een beroepsvereniging. Wij vragen dit in verband met de toekenning van studiepunten.
Evt. vragen en opmerkingen
Branchevereniging PBINBPB

Let op: Als ik op de button ‘Aanmelden’ klik, meld ik me aan voor een opleiding met betaalplicht en ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Bekijk de privacyverklaring van De Wijsmaker.

Tarieven
De kosten voor de opleidingen van een hele dag ( 6 lesuren) zijn € 299,- exclusief btw per opleiding. De training effectief communiceren met klanten met een LVB kost € 399,- per persoon (6 lesuren). Dit is inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/ thee/ water/ frisdrank, een uitgebreid lunchbuffet en een certificaat van deelname. Ook is er nog lekker vers fruit en in de middag een energy break met smoothies, snoepjes enz.

De kosten voor de halve dag (3 lesuren) zijn € 199,- excl. btw. De kosten voor de training Complexe gespreksvoering (3 lesuren) zijn €249,- exclusief btw. Dit is inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/ thee/ water/ frisdrank en certificaat van deelname. Ook hebben we lekker vers fruit en diverse soorten snoep.

Na inschrijving ontvangt u direct een bevestiging per mail. Uiterlijk 2 weken voor de start van de opleiding ontvangt u de laatste details en de factuur. Na afloop van de opleiding en na betaling ontvangt u het certificaat van deelname. We kunnen de opleiding annuleren bij te weinig deelnemers, uiteraard betaalt u dan geen kosten. 

U heeft een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf aanmelding om uw inschrijving kosteloos te annuleren. Start uw opleiding of training vanaf aanmelding binnen 2 weken dan kunt u niet meer annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld, wel kan er bij verhindering een andere deelnemer van uw kantoor deelnemen.

Ja, ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief met nieuws over de sociale zekerheid en ander nuttig nieuws voor bewindvoerders, mentoren en curatoren? (u kunt zich hierna op ieder moment weer eenvoudig afmelden of uw gegevens aanpassen).

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@dewijsmaker.nl of tel: 06-43022961. 

* Verplichte velden
Disclaimer & Cookieverklaring | Privacyverklaring | Voorwaarden | Webdesign: www.disk.nl